زوج های جوان که تازه می خواهند ازدواج کنند، به دنبال آپارتمانهای کوچک هستند تا در صورت امکان آن را خریداری کنند و در سالهای اول زندگی دغدغه کرایه خانه نداشته باشند. اما دکور کردن این واحدها اصولا کار دشواری است. وقتی آپارتمان کوچک باشد، باید از بسیاری از وسایل و تزئینات چشم بپوشید و فقط به فکر وسایل ضروری باشید.
اما این مساله موجب نمی شود که از تزئین و زیباسازی واحد غافل شوید. با کمی هزینه اضافه تر می توانید واحدهای زیر 50 متر مربع را نیز تزئین کرد. برای اثبات این ادعا، چند نمونه واحد 40 متری برایتان انتخاب کرده ایم که به طرز بسیار هوشمندانه و البته زیبا تزئین شده اند و از همه گوشهوکنار آپارتمان، مفید استفاده شده است.
1. در این آپارتمان 32 متری، اتاق خواب با یک دیوار شیشهای تفکیک شده است تا فضای داخلی خانه خیلی هم کوچک دیده نشود.
2. شاید عجیب باشد اما در گوشهای از همین سوئیت نقلی، یک میز ناهارخوری 3 نفره هم قرار دارد.
3. استفاده از رنگ های خنثی و روشن موجب شده است تا فضاهای باریک و کوچک بزرگتر دیده شوند. دیوارهای بژ، دکور توسی و کفپوش کرم در کنار هم موجب شدهاند تا فضا بازتر دیده شود.
4. با اینکه سرویس بهداشتی این واحد بسیار کوچک است، اما با استفاده از سنگ مرمر برای دیوار، کف و حتی سینک دستشویی، بسیار لوکس و شیک دیده می شود. در، سطل و سبدهای قهوهای تیره هم در کنار این رنگ روشن ها، جلوه و نمای زیباتری دارد.
5. حمام و دستشویی با دیوار شیشهای از هم جدا شده اند. برای اینکه فضا همان لوکس بودن خود را حفظ کند، یک دوش خاص و زیبا برای آن انتخاب شده است. فرورفتگی دیواری برای قرار دادن وسایل حمام نیز ایده خوبی است که از هر نوع اشغال بیش از حد فضا جلوگیری کرده است.
6. آپارتمان دوم نیز نقشه دقیقا مشابه نمونه اول را دارد. فقط رنگ و طرحی که برای تزئین انتخاب شده است، فرق دارد.
7. در این واحد دکور خانه کمی کلاسیک تر است. به طور مثال، لوستر بزرگی برای آن در نظر گرفته شده است. یا در دو اطراف مبل راحتی آباژورهای با رنگ بنفش قرار دارند که با کوسن های روی مبل، جفت شده اند. این فضای 32 متری حتی شومینه و میز ناهارخوری هم دارد.
8. آشپزخانه باریک آن با کابینت های قهوه ای تیره پر شده است. البته آباژور بنفش موجود در حال، از داخل آشپزخانه دیده می شود و به محیط رنگ و تنوع جالبی می بخشد.
9. از دستشویی و حمام این آپارتمان بسیار مفید استفاده شده است. بعلاوه، وسایل و متریالی که برای آن استفاده شده نیز بسیار لوکس و زیبا است. به طور مثال، سینک دستشویی همانند ظرف سوفله بزرگی است که در دو طرف خود دسته دارد. برای اینکه در آشپزخانه فضای کافی برای وسایل برقی نیست، ماشین لباسشویی زیر سینک دستشویی کار گذاشته شده است.
10. آپارتمان سوم، کمی بزرگتر است و 35 متر مربع اندازه دارد. پلن آپارتمان نیز با دو نمونه پیشین فرق دارد.
11. در این واحد، باریکترین اتاق به عنوان نشیمن انتخاب شده است. کاناپه راحتی در یک طرف و روبه روی آن، تلویزیون و دیگر وسایل مرتبط با آن قرار داده شده اند.
12. به این دلیل که فضای نشیمن و آشپزخانه بسیار کم است و نمی توان میزناهارخوری برای آن در نظر گرفت. اما طراحی این خانه، کانتر آشپزخانه را امتداد داده و میز صبحانه خوری ایجاد کرده است. با قرار دادن دو صندلی ظریف و کم حجم، می توان در آسودگی خیال غذا میل کرد.
13. اتاق خواب این واحد کاملا خصوصی است و همانند نمونه های پیشین دیوار شیشهای ندارد. این فضا با دیواری پیشساخته از نشیمن جدا شده است و فقط برای قرار دادن یک تختخواب دونفره جا دارد. ترکیب رنگی که برای این اتاق در نظر گرفته شده است بسیار ملایم و زیبا است. نورپردازی و آباژورهایی که از سقف آویزان شده اند نیز تمهید هوشمندانه ای برای روشنایی کنار تخت است.
14. کمد دیواری، در دل دیوار پیش ساخته کار شده است و فضای متنوعی برای قرار دادن انواع وسایل و لباس ها در خود دارد. در بالای تخت نیز روی دیوار، تاقچه های شناوری نصب شده اند تا برخی وسایل و کتاب ها را بتوان روی آن قرار داد.
15. سرویس بهداشتی این واحد بسیار شیک و عاری از هر نوع شلوغی است. رنگ توسی و سفید، سینک و کابینت باریک و حوله های سفید در کنار هم به زیبایی فضا افزوده اند.
16. ترکیب راهراهی که برای دیوار در نظر گرفته شده است نیز بر زیبایی بیشتر آن افزوده است.